Wat doen we

LEADERSHIP

Wie ben jij als manager… Hoe sta je tegenover jouw team? Welke stijl is jou op het lijf geschreven en wat verwachten jouw medewerkers? Wat als je nu eens zou weten hoe jouw missie en visie gedragen kan worden door jouw team en je organisatie en zo elk teammomber jouw ambassadeur wordt.

TEAMDYNAMICA

Een team bestaat uit individuen met elk een identiteit, een DNA. Het beste uit jezelf halen en samen met je team je jaardoelstelling halen als team met ieders engagement, is best een mooie uitdaging. Teamdynamiek is zo cruciaal zowel intern als naar jouw klanten toe. Hoe beter je op mekaar afgestemd bent, hoe sterker je als team naar buiten kan treden om uiteindelijk jouw klanten nog beter te servicen.

SALES & KLANTGERICHTHEID

Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel als bedrijf: onze producten of diensten aanbieden aan anderen. De tijden van “hard selling” en “shark-praktijken” zijn verleden tijd. Stop selling, let the client buy, is meer en meer van toepassing. De klanten kopen niet alleen jouw product, maar vooral ook jou, je team, jouw manier van werken. Waar sta je voor, hoe ga je om met je klanten, hoe het vertrouwen opbouwen en vooral behouden. Hoe kan je pro actief, assertief en klantgericht ten dienste staan van je klanten om hun nog beter te servicen.

EFFICIENCY

Ben je zeker dat je wel goed bezig bent?
Op vlak van efficiëntie, bedoelen we.

Onze sterkte is om samen met u een bedrijfscan te houden op vlak van efficiëntie. Het verbaast ons elke dag hoeveel nuttige, kostbare tijd er niet verloren gaat door logge zware procedures, communicatie stoorzenders, onnodige tussenstations die gerust van de baan mogen geschoven worden.

Haal op de meest efficiënte manier, het beste uit jezelf, je bedrijfsstructuur en je team en je zal versteld staan.

COACHING

Zowel in de sportwereld als in de bedrijfswereld kan het er hard aan toegaan. Topsporters, alsook bedrijfsatleten doen beroep op een coach. Als sparring partner begeleidt het D.A.R.E. coaching programma jou en je team om je talent ten volle tot uiting te laten komen zowel op individueel vlak als op teamniveau binnen je sportclub of bedrijf. Er wordt de beste versie van jezelf verwacht, geëist waardoor de mentale druk niet te onderschatten is. Waar loop je tegenaan? Welke acties ga je ondernemen? Wat zijn jouw persoonlijke engagementen en die van je teamgenoten? Hoe geef je feedback aan mekaar op een constructieve manier? Hoe blijf je overeind staan? Hoe bewaak je je eigen energie? Hoe bereid je je week in week uit mentaal voor en hoe volg je dit op?
Durf in je kracht te gaan staan!

Stuur ons een mailtje

We luisteren graag naar jullie vragen

Lees verder